JOM SHOPPING SHAKLEE DENGAN KAMI

Asalammualikum semua..

Kali ni Dila nak kongsikan bagaimana CARA MEMBELI PRODUK SHAKLEE.

a) Beli Produk Shaklee secara online dengan menggunakan Borang Order eSell Shaklee

i)   Setiap order diuruskan oleh Shaklee HQ

ii)  Setiap transaksi pembayaran dijamin oleh Shaklee Malaysia dan awak tak perlu berurusan dengan mana mana Pengedar Shaklee

iii) Mutu dan kualiti produk terjamin sebab produk datang direct dari Shaklee HQ

iv) Kadar kos penghantaran produk dicaj sebagai ‘flat rate’ berjumlah RM 10.60 (Semenanjung) atau RM 21.20 (Sabah / Sarawak).

b) Beli melalui Pengedar Sah Shaklee

i)   Anda boleh hubungi saya, Rakan Shaklee Anda (Fadilah Kashim) di 014-6201281 dan nyatakan produk yang anda perlukan.

ii)   Anda boleh hubungi saya melalui Whatsapp atau Telegram.

iii) Saya akan memberi konsultansi eksklusif untuk setiap produk pilihan yang disertakan dalam pembelian

iv)  Mutu dan kualiti produk terjamin kerana saya akan ambil produk secara direct dari Shaklee HQ apabila menerima order baru untuk memastikan customer mendapat produk yang fresh dan bukannya produk yang diperam berbulan-bulan.

v)  Kadar kos penghantaran produk akan dicaj mengikut Kadar Kos Penghantaran Pos Laju yang terkini dari Pos Malaysia ATAU anda boleh memilih untuk FLAT RATE charge RM10.60 (Semenanjung) atau RM 21.20 (Sabah / Sarawak) yang akan dihantar direct oleh Shaklee.

vi) ATAU untuk kawasan sekitar Puncak Jalil, Bukit Jalil, Equine dan Puchong, saya ada menyediakan khidmat COD (Cash-on-Delivery) dan SERVIS CAJ yang berpatutan akan dikenakan mengikut alamat penghantaran (persetujuan anda diperlukan untuk servis caj sebelum khidmat COD dijalankan).

Advertisements