NAK ANAK BIJAK? JANGAN LUPA AMALKAN NI KETIKA HAMIL

Siapa yang tak nak berikan yang terbaik untuk bayi dalam kandungan kan.

Semua ibubapa ingin berikan yang terbaik untuk hargai rezeki daripada tuhan.

Teringat dulu masa pregnenkan Adam, masa tu google supplement yang bagus untuk bayi dalam kandungan.

So ramai yang suggest Omega-3 sebab bagus untuk perkembangan otak bayi.

Masa tu tak kenal Shaklee lagi. Jadi yang feymes dengan Dila masa tu adalah Neur****n.

Yelah, ramai ibu hamil suggest yang tu.

Tapi duk cari kat farmasi takdalah pulak.
Every farmasi bila terjumpa Dila masuk dan cari.
Nak cari kat online, tak terjumpa2 pula.

Sampai terus lupa nak cari dah sebab malas dan penat nak mencari. Orang kata apa, tak ada jodoh.

Tup tup tup dah bersalin.. Hahaha 😝

So, masa pregnenkan Maira, barulah jumpa Omega-3 ni.

Tapi bukan Neur****n tau.
Dila jumpa OMEGA GUARD Shaklee.

Baru berkenalan sebenarnya masa tu.
Terus amalkan sehingga bersalin Maira.

Nak anak pandai punya pasalkan. 😉

So kenapa penting sangat Omega-3 ni kepada ibu hamil?

Jom cikedout.

IMG_4639

IMG_4637IMG_4640

Dan kenapa OMEGA GUARD menjadi pilihan Dila?

IMG_4502

IMG_4506

IMG_4638

Selain daripada untuk ibu hamil, Omega Guard juga bagus untuk diamalkan oleh semua lapisan masyarakat kerana banyak manfaatnya. Antaranya adalah;

IMG_4504

Hubungi Dila untuk konsultasi dan tempahan.

IMG_1643

ATAU segan nak contact Dila, boleh je klik gambar dibawah ni, kemudian tick produk yang anda inginkan.

eb700-beli_vitamin_online

ATAU dapatkan lebih penjimatan dengan mendaftar sebagai ahli. Klik JOIN NOW , dan isi borang tau.

10384015_499664860164042_4909076402326347859_n-600x349

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s