Kenapa Anda Perlu Memilih Bisnes Shaklee?

Asalammualaikum dan Hai.

Nama saya Fadilah dan saya merupakan salah seorang ahli dalam group SPECTACULAR yang hebat.

9BA16387-25E6-43F4-BDE3-781A9CC5B50A.JPG

Kenapa saya kata hebat?

Sebab group Spectacular telah melahirkan 3 orang MASTER dalam masa 5 tahun. Untuk pengetahuan anda, MASTER ni merupakan pangkat tertinggi didalam bisnes Shaklee.

IMG_1639.JPG

Jika anda sedang mencari bisnes seperti bisnes dropship atau agent, bagi Dila bisnes Shaklee antara yang PILIHAN TEPAT dan empire Spectacular adalah pilihan yang TERBAIK kerana kami masih berkembang dan akan berkembang sampai bila2.

A83D0409-29F6-4124-933B-2A9E3E009102-4341-0000048FF3565ECF.png

Kenapa Dila cakap Shaklee adalah pilihan yang TEPAT?

 

1. PRODUK YANG HEBAT DAN BERKUALITI

Semua orang boleh cakap produk mereka hebat tetapi kami buktikan produk kami betul2 hebat dengan lakukan LANDMARK STUDY.

“Landmark Study” ini penting kerana keterbatasan kajian saintifik yang ada.

“Landmark Study” adalah kajian secara menyeluruh bagi pengambilan berbilang suplemen. Suplemen bukanlah seperti ubatan yang terhasil dari dadah makmal di mana kesannya boleh dilihat SEGERA kerana ia merawat simptom tertentu dan melibatkan enzim-enzim tertentu sahaja.

82007E25-BB9A-46DB-8EC4-62EC297547BB-3605-000003E3B6522F57

Tidak banyak syarikat yang membenarkan pihak ketiga untuk menjalankan kajian ke atas produk mereka kerana ia boleh memberi impak kepada syarikat sekiranya hasil dari kajian menunjukkan produk mereka tidak berkesan, berbeza dengan Shaklee yang yakin dengan keberkesanan produknya.

241BC415-A020-4E77-82D2-56F57ED0F122-4341-000004918484D42E

Nampak tak yang kami ni bukan hanya claim saja2 tetapi kami buktikan produk kami TERBAIK dan BERKESAN.

Maklumat lanjut anda boleh refer : http://www.landmarkstudy.com/

DAN produk Shaklee sudah bertahan lebih 100 tahun didunia dengan produk pertamanya “Vitalized Minerals” pada tahun 1915 dan kini dikenali sebagai “VITA-LEA”.

75BB4492-A134-444E-B854-99EF7016032C-3605-000003F775820E06.jpeg

2. SISTEM PENGENDALIAN STOK

Antara benda yang paling Dila titik beratkan adalah sistem untuk ketahui stok yang available.

Bayangkan tiba2 customer PM awak tanya produk nak beli, tapi awak tak pasti produk tu ada stok atau tidak. So terpaksa tunggu jawapan dari supplier awak yang belum tentu akan reply on time. STRESS kan? 😖

Bukan takat awak je STRESS, customer pun stress sebab terpaksa tunggu lama jawapan dari awak.

Di Shaklee anda boleh check current stock yang available melalui online sahaja dengan memasuki website untuk pengedar. Boleh direct membeli dari situ.

Mudah kan. Sepantas kilat awak boleh reply dan order barang customer awak.
1494669792055.jpeg

 

3. MLM YANG TIDAK MENINDAS

Antara benda yang Dila tanya pada upline Dila sebelum join bisnes Shaklee adalah skim goyang kaki. Faham tak apa maksud skim goyang kaki Dila ni?

✖️Downline buat sales nak mati, upline just goyang kaki dapat bonus bulan2.
✖️Paksa downline buat headhunting dan minta mulakan modal bisnes dengan ribuan ringgit.

TETAPI di Shaklee,

➡️ Anda buat, anda dapat hasil. Anda goyang kaki, anda tak dapat hasil. Dan jika anda kerja lebih, anda dapat lebih.

Ini adalah sistem dalam Shaklee. Ianya terbukti apabila terdapat downline yang naik pangkat lebih cepat dari upline dan ada juga downline yang menjana pendapatan lebih besar dari upline.

22368DBB-B326-44FF-B9AF-7A4564F6281A-4341-0000049E636BEDD1.png

Menjadi upline TIDAK menjamin seseorang itu sentiasa kaya, sentiasa untung

➡️ Bilangan downline yang ramai juga TIDAK menjanjikan bonus anda berkepuk. Bonus adalah bergantung kepada jumlah hasil jualan bulanan. Sebab tu kami mencari yang berkualiti bukan bersandarkan kuantiti.

➡️ Dalam Shaklee, leadership bonus hanya layak sehingga ke level 6, tidak lebih dari itu. Coaching, motivasi, pengisian atau apa-apa bentuk bimbingan bagi kumpulan kami adalah 24/7 melalui FB group. Mudah & praktikal.

Bagi Dila cukuplah Dila nyatakan 3 SEBAB dulu.

Banyak lagi benefit yang korang boleh dapat bila berbisnes dengan Shaklee, seperti UNTUNG RUNCIT, BONUS JUALAN, BONUS LEADER, BONUS KERETA (dalam bentuk cash uolls. Boleh buat simpanan), REGIONAL TRIP dan INTERNATIONAL TRIP (boleh pilih sama ada nak join trip international atau trip UMRAH).

Untuk next post Dila akan kongsikan kenapa anda perlu memilih Dila sebagai your FUTURE LEADER.

IMG_1642

Love,

DILA

Proud Member of Spectacular & TGE

1493191727616-3

{“source”:”editor”,”contains_fte_sticker”:false,”effects_tried”:0,”photos_added”:0,”origin”:”gallery”,”total_effects_actions”:0,”total_editor_time”:232,”tools_used”:{“tilt_shift”:0,”resize”:0,”adjust”:0,”curves”:0,”motion”:0,”perspective”:0,”clone”:0,”crop”:0,”enhance”:0,”selection”:0,”free_crop”:0,”flip_rotate”:0,”shape_crop”:0,”stretch”:0},”total_draw_actions”:2,”total_editor_actions”:{“border”:0,”frame”:0,”mask”:0,”lensflare”:0,”clipart”:0,”text”:0,”square_fit”:0,”shape_mask”:0,”callout”:0},”brushes_used”:1,”total_draw_time”:128328,”effects_applied”:0,”uid”:”8C515AFF-97E0-470F-9BD9-64CDC6C4CBEF_1493191479377″,”total_effects_time”:0,”sources”:[],”layers_used”:2,”width”:1010,”height”:614,”subsource”:”done_button”}

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s