JIKA BUKAN SEKARANG, BILA LAGI?.

.

.

10 SEATS FOR MAY NEWBIES

.

.

Asalammualaikum wbt semua. Alhamdulillah hari ni akan ada another class with our Senior Coordinator Razwana Razif yang akan berkongsi cara CLOSE DEAL yang berkesan.

.

Yes, lost month Wana pun ada share cara close deal dan bila apply, memang berkesan. Seriously, ilmu ni memang tersangatlah berharga. Sebab mereka berkongsi dari pengalaman. Dari try and error. Dari kesilapan yang mereka pernah lakukan dulu.

.

Dan untungnya kita, just FOLLOW je tips yang diberikan.

InshaAllah akan berhasil.

.

Malam ni tak sabar nak join another tips CLOSE DEAL daripada Wana yang Dila pasti dan yakin sangat2 berguna.

.

So, bila dah menuntut banyak ilmu daripada leader-leader yang hebat ni, giliran Dila pula untuk berkongsi dengan orang lain. Sebab keberkatan ilmu itu bila kita dapat berkongsi. 😊

.

Jadi Dila buka 10 seats sahaja untuk yang betul2 ingin tambah pendapatan keluarga. Dila akan share segala ilmu yang Dila dapat dan Dila akan pastikan kita bersama-sama berjaya. Kita work as a TEAM. 

.

Dan ada syarat tau, sebab Dila pentingkan KUALITI bukannya KUANTITI.

.

Dila mencari bagi sesiapa yang ingin menjana pendapatan melalui Business Shaklee dan syaratnya tersangatlah mudah. Hihihi
1. Pernah consume sekurang-kurangnya 1-2 product Shaklee. ATAU pernah guna skincare daripada Shaklee iaitu Nutriwhite atau Enfuselle. Supaya Dila tahu yang awak betul2 alami #ShakleeEffect dan memudahkan untuk awak berkongsi KEBAIKAN & PENGALAMAN awak dengan orang lain. 
2. Belum pernah register sebagai ahli Shaklee.
Dua ni je syaratnya. Mudah kan. πŸ˜‰ 
Jika anda atau saudara atau sahabat anda berminat untuk mencari pendapatan sampingan, sebar-sebarkan peluang ni kepada mereka.
Mana tahu, dengan tindakan anda SHARE post ini, anda telah membuka ruang untuk orang lain yang betu-betul sedang mencari pendapatan sampingan. 
Just klik link dibawah dan isikan borang ‘JOIN NOW’ . Dila akan contact anda as soon as possible.
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1217355

β€œEVERYTHING YOU DO NOW IS FOR YOUR FUTURE. THINK ABOUT THAT.”
Love,

DILA

A proud member of Spectacular & TGE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s