JAMU MODEN TERBAIK UNTUK WANITA

 

Walaupun rupa mu hijau, tapi dikaulah yang paling ku sayang

Lepas bersalinkan  Maira sehinggalah saat sekarang, Dila memang sentiasa amalkan Jamu Moden ni.

Tapi Dila tak ambil setiap hari. Dila ambil 2 hari sekali 10 biji. Dulu selalu ambil dalam 5 hingga 6 biji. Tapi kesannya tak sama bila ambil 10 biji.

Apa benda Jamu Moden ni?

Jamu Moden yang Dila maksudkan adalah ALFALFA COMPLEX SHAKLEE.

Apa yang best sangat Alfalfa ni?

1.Milk Booster Dila yang terbaik. Dila pernah guna milk booster yang lain, tapi memang tak berapa berkesan. Even air rebusan longan kering dengan kurma merah pun tak berkesan sangat berbanding Alfalfa ni.

2. Alfalfa turut mambantu masalah keputihan Dila. Almaklum bila dah beranak pinak ni, masalah keputihan senang je nak mai singgah.

3. Bila dah jadi mak-mak ni senang sangat lah sakit-sakit badan. Lagi-lagi bila anak masih fully breastfeed. Kekadang ambil Ostematrix sahaja pun tak cukup. Tapi bila add on Alfalfa, memang kurang rasa sengal-sengal badan walaupun tidur dihimpit anak-anak.

4. Alfalfa ni bagus untuk detox dan melawaskan. Siapa yang selalu membuang tak lawas, memang Dila rekomen sangat untuk ambil Alfalfa ni.

Dan yang paling best Alfalfa ni merupakan “senjata rahsia” para isteri untuk suami. Maaf tak boleh cerita detail dekat sini. Tapi siapa yang dah kahwin tu mesti faham kan. 😉

Actually, Alfalfa ni memang tersangatlah sesuai untuk diambil oleh ibu yang sedang berpantang. Tengoklah kesan yang diberikan kepada Dila kat atas tu.

Lagi-lagi part membuang.

Yelah, bila berpantang ni, benda paling kita takut adalah SEMBELIT. Seriously, tak best kan.

Bagaimana Alfalfa ni membantu untuk sistem penghadaman?

Sebab Alfalfa ni mengandungi kandungan fiber yang tinggi. So dia akan buat kita lebih lawas. Tapi jangan lupa pengambilan air masak secukupnya juga tau. 😉

TESTIMONI PENGGUNA ALFALFA

Sharing about Alfalfa, selain bantu menghasilkan susu, keputihan, untuk detoks … satu lagi yang special .. ehem.. ”bila bersama” seperti pengantin baru.
Saya dah amalkan makan Alfalfa dekat 2 bulan lepas bersalin anak ke 3. Masa bersama suami.. dia kata macam baru mula-mula kahwin.
~Puan Jaja

Saya pengamal tegar Alfalfa dan saya juga menyusukan anak. Sebelum mengandung , saya mengalami masalah keputihan yang agak teruk. Tapi Alhamdulillah … sejak saya amalkan Alfalfa, keputihan memang takde. Pastu susu memang meriah. Pastu cik B .. ehem2.. improve.
~Puan X

Sebotol tak sampai pun RM60 pun untuk botol kecil (330 biji).

Nak cuba?

Hubungi Dila untuk konsultasi dan tempahan.

ATAU segan nak contact Dila, boleh je klik gambar dibawah ni, kemudian tick produk yang anda inginkan.

ATAU dapatkan lebih penjimatan dengan mendaftar sebagai ahli. Klik JOIN NOW , dan isi borang tau.

wp-1485488807932.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s