JERAWAT OHHH JERAWAT!

EH..EH.. DAH HILANG!!

Hari ni sebenarnya Dila baru perasan yang bekas parut jerawat hari tu dah hilang.

Memang tak tinggal kesan langsung.

Depan cermin tadi ter WOW pula.

Padahal 2 minggu lepas baru ku picit jerawat ni sebab stress. Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Kalau ku tahu hebatnya Cleanser ni, dari dulu time zaman remaja dah ku cuba.

Almaklum zaman remaja ku dihantui dengan JERAWAT yang tumbuh bak cendawan.

 

wp-1486739002625.jpg

Gambar zaman remaja. Ni time dekat universiti. Time sekolah lagi haru jerawatnya. πŸ˜…

Adam siap pelik dah awat mama dia duk selfie semacam je tadi..

Parut jerawat bawah mata dah hilang. Yeay!! (Sis siap bagi gambar close up)

Seriously recommended sangat guna Enfuselle Purifying Cleanser Gel ni.
Lagi-lagi yang ada masalah kulit BERJERAWAT atau BERMINYAK atau kedua-dua sekali.

Murah pun murah.

Jimat pun jimat.

Tak sampai RM100 pun harganya.

Dan boleh tahan sehingga 6 bulan penggunaan.

Siap ada pengguna claimed setahun pun tak habis-habis.


Tapi yang penting, dia buat kulit korang lembut sangat.

Macam kulit baby.

Teringat hari tu baca review dari mat salleh.

“This cleanser has transformed my face into a baby’s buttox. “

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Tapi seriously review dia memang betul. Memang lembut macam kulit punggung baby.
Selamat ke Enfuselle skincare ni?

Jangan risau, Enfuselle ni Natural Product dan tiada bahan kimia yang berbahaya.

Ada kelulusan KKM lagi

Ibu-ibu hamil pun boleh guna skincare ni tau.

 

Nak cuba?

Dapatkan konsultasi Dila dulu k.

Dila suka berkenalan dengan kulit korang dulu sebelum suggest skincare dekat korang.

Almaklum kulit kita ni tak sama. πŸ˜‰

ATAU segan nak contact Dila, boleh je klik gambar dibawah ni, kemudian tick produk yang anda inginkan.

ATAU dapatkan lebih penjimatan dengan mendaftar sebagai ahli. Klik JOIN NOW , dan isi borang tau.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s