SEMBELIT SELEPAS BERSALIN

Antara perkara-perkara yang boleh buat ibu-ibu yang lepas bersalin TRAUMA adalah SEMBELIT. Setuju tak?

Kalau Dila dulu masa lepas bersalin, memang trauma sikit nak pergi toilet ni. Even nak terkucil pun kalau boleh tahan, nak tahan.

Sebab takut rasa ngilu dekat jahitan dekat bawah tu. Tapi, esoknya dah tak ngilu dah. Hehehe

Tapi kalau bab sembelit ni, benda yang paling risau bila takut JAHITAN TERBUKA. Huwaa… 😭😭😭

Yelah, karang terover meneran, terbuka pula jahitan tu. Nak jahit balik memang seriau oii..

So untuk elak sembelit ni, Dila sangat sarankan ibu-ibu ambil Ostematrix.

Kenapa Ostematrix?

Sebab dalam Ostematrix ni ada MAGNESIUM.

Magnesium ni berperanan untuk MELEGAKAN OTOT di dalam usus yang membantu untuk mewujudkan pergerakan LEBIH BAIK DAN LANCAR.

Selain itu, Magnesium juga berfungsi untuk MENYERAP AIR KEDALAM KOLON dan seterusnya MELEMBUTKAN NAJIS dan melancarkan pembuangannya daripada badan.

Bukan takat untuk ibu lepas bersalin je tau sesuai. Tak kisahlah sesiapa yang ada masalah sembelit berpanjangan ni pun sesuai ambil Ostematrix.

Takkan nak tunggu sampai BUASIR kot. Lebih baik mencegah daripada merawat kan.🙈🙊

Dan jangan lupa ambilan VITAMIN C untuk jahitan luka cepat pulih ye ibu-ibu.

Untuk tempahan dan konsultasi, boleh hubungi Dila

received_918949881565900

ATAU segan nak contact Dila, boleh je klik gambar dibawah ni, kemudian tick produk yang anda inginkan.

beli_vitamin_online

ATAU dapatkan lebih penjimatan dengan mendaftar sebagai ahli. Klik JOIN NOW , dan isi borang tau.

10384015_499664860164042_4909076402326347859_n-600x349

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s